Macaroane Cu Conservă De Peşte
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
200 gr macaroane, o ceapă potrivită, un căţel mare de usturoi, o conservă mare de peşte în ulei, 3 linguri sos de roşii (pot fi şi roşii decojite în conservă), 2 linguri de ulei, o linguriţă de oregano, o linguriţă de busuioc, o linguriţă de cimbru, sare, piper.
Se pun macaroanele la fiert în apă clocotită cu sare, la foc potrivit, până se înmoaie, amestecând din când în când.
200 gr macaroane, o ceapă potrivită, un căţel mare de usturoi, o conservă mare de peşte în ulei, 3 linguri sos de roşii (pot fi şi roşii decojite în conservă), 2 linguri de ulei, o linguriţă de oregano, o linguriţă de busuioc, o linguriţă de cimbru, sare, piper.
Mod de preparare:
Se pun macaroanele la fiert în apă clocotită cu sare, la foc potrivit, până se înmoaie, amestecând din când în când.
Apoi se scot într-o strecurătoare, se trec prin jet de apă rece şi se lasă la scurs.
Într-un vas se pun macaroanele
şi sosul, se amestecă bine şi, la nevoie, se completează cu sare şi piper.
şi sosul, se amestecă bine şi, la nevoie, se completează cu sare şi piper.