Macaroane Cu Carne De Vita - Reteta Araba
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se cur??? ceapa, se spal?, se ?terge ?i se taie cubule?e.
Într-o tigaie se pune ulei la încins ?i
se adaug? ceapa. Se las? pân? se c?le?te, apoi
se pune carnea tocat? ?i se condimenteaz? cu sare ?i piper.
Se las? la foc potrivit pân? carnea s-a pr?jit, amestecând din când în când.
Într-o oal? se pune ap? cu sare la fiert ?i când clocote?te se pun macaroanele ?i pu?in ulei.
Se las? la fiert, la foc mic, amestecând din când în când pân? sunt fierte.
Dup? fierbere, macaroanele se toarn? într-o strecur?toare sub jet de ap? rece ?i se las? apoi s? se scurg?.
Într-o tav? de cuptor uns? în prealabil cu pu?in unt sau margarin?
se a?az? macaroanele, peste care
se adaug? carnea cu ceapa c?lit?.
Se prepar? un sos din ap? ?i sosul de ro?ii,
care se toarn? deasupra. Se condimenteaz? cu sare ?i piper.
Peste acestea se poate ad?uga, op?ional, ca?caval ras.
Se bag? la cuptorul în prealabil înc?lzit, la foc potrivit ?i se las? pân? î?i schimb? culoarea.
Se servesc calde.