contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macaroane Cu Brânză Topită

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

200 gr macaroane, un baton de brânză topită cu smântână, 2 linguri de ulei, sare, condiment Delikat.


Mod de preparare:


Într-o oală se pune la fiert apă cu sare, iar când clocoteşte,


se adaugă macaroanele şi se lasă mai departe la foc potrivit, amestecând din când în când.


Când s-au fiert, se scurg de apa clocotită,

se ia o strecurătoare,


în care macaroanele se spală sub jet de apă rece şi se lasă la scurs.


Apoi se pun într-un castron, se pune brânza topită, uleiul, condiment Delikat şi sare, după gust.


Se amestecă bine toate ingredientele şi se servesc calde.


Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com