Macaroane Cu Brânză şi Jumări
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
o pungă de macaroane, 400 gr slănină afumată, 400 gr brânză de vacă, sare.
o pungă de macaroane, 400 gr slănină afumată, 400 gr brânză de vacă, sare.
Mod de preparare:
Se taie slănina cubuleţe şi se pune într-o crăticioară la prăjit, la foc mic,
până devine crocantă.
Într-o oală se pune apă cu sare la fiert şi, când clocoteşte, se adaugă pastele. Se lasă la fiert la foc potrivit, amestecând din când în când, până se înmoaie.
Se scurg într-o strecurătoare, se spală rapid sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs.
Într-un castron se pun pastele, brânza, jumările, puţină untură de pe jumări şi sare, după gust.
Se amestecă bine şi se servesc imediat.
Poftă bună!