contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Macaroane Cu Branza In Stil American

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



De foarte multa vreme eram intrigata de celebrul mac & cheese din filmele americane. Ce era atat de special de toata lumea poftea la mancarea asta? Curiozitatea m-a facut sa incerc si eu reteta traditionala de macaroane cu branza americane si am pozat-o pentru voi pas cu pas.

Sa incepem dar cu inceputul.
Ingrediente

1 pahar de lapte
1 lingura de faina
sare si piper
120 de grame de Caciotta de la Lactitalia (are textura ideala!)
macaroane
Fierbeti macaroanele si incepeti pregatirea sosului.
Puneti intr-o cratita jumatate din lapte cu faina.

Adaugati sarea si piperul si amestecati pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat adaugati restul de lapte si mai amestecati usor pana se incheaga.
Asteptati sa se ingroase sosul.

Dupa ce s-a ingrosat sosul adaugati Caciotta data pe razatoare si amestecati pana sosul se omogenizeaza.

Turnati peste sos macaroanele si amestecati bine. Apoi varsati macaroanele intr-o forma de cuptor si dati la cuptor pentru 10-15 minute sau pana cand se rumeneste deasupra.







Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com