contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lunea - Gateste Romaneste - Invitat Diana Oana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza

     Astazi invitatul de seama este nimeni alta decat Diana Oana. O stiti cu totii, sper :P, ea e cea care pastoreste cu brio un blog cu un nume deosebit can'tboilanegg, foarte sugestiv pt un food blogger, nu-i asa? :))
   Anyway, my new friend, a trimis spre degustare in asta luni, un super fain si aromat Cozonac cu rahat, despre care Diana ne spune acesta este "nelipsit de pe masa romanilor.  Poate contine nuci macinate, cacao, stafide, mac sau rahat si in general reteta de baza contine faina, lapte, unt, oua si drojdie. Pentru mai multa savoare se adauga diverse arome (vanilie, rom, coaja de lamaie etc)!" Dupa ce va da si toate ingredientele necesare acestui desert, dar mai ales va preda si procesul tehnologic :P, va mai da cu mare drag si mici trucuri pentru a obtine un cozonacel pufos si frumos inmiresmat. 
   Acestea fiind spuse va indrum, spre delicicul vostru, sa  mergeti in casuta Dianei, pentru ca vedea acest cozonacel si pentru a mai rasfoi si retetele de pe blogul ei. Si sa nu o credeti.... ea poate sa fiarba si un ou, sau nu? :))
  Sa nu uit: Multumesc  Diana pentru ca ai vrut sa faci parte din proiectul Lunea - Gateste Romaneste! si te mai asteptam pe aici!