contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lunea - Gateste Romaneste Invitat Alldaycooking

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza

Astazi avem o prezenta mai putin extrovertita in blogosfera culinara de la noi din tara, o fata gingasa si firava si foarte timida. O fata retrasa si cu un bun simt de-ti aminteste de bunele maniere pierdute in neantul urban. E fata de la Alldaycooking, Nicol. Daca nu o stiti, apai mergeti la ea si vedeti ce minunatii mestereste ea zilnic (allday, no?) in bucatarioara ei tipic banateana. Te vei indragosti instant. Ma bucur ca deruland acest proiect (sper sa tina cat mai mult) am ocazia sa cunosc cat mai multe persoane dragute, cu unele legand chiar prietenii pe bune :)) Inclin sa cred (intuitia mea feminina asta-mi spune) ca si Nicol va fi un caz fericit :)).
Dar, ca sa nu mai lungim vorba, Nicol a venit cu o Branzoaica....doamne-doamne ce pofta mi-a facut. Si ne-a adus si cateva cuvintele, banatene, adica cuminti si la locul lor :).
Astfel ca dupa ce vedem ce ne zice Nicol, haideti la o Branzoaica, bine?!
"Chiar ma gandeam ca eu nu am prea multe retete traditionale romanesti si atunci am vazut proiectul initiat de Alice. Acesta a fost un pretext foarte bun sa pregatesc ceva traditional romanesc. Bineinteles ca m-am gandit si razgandit de catea ori pana cand am hotarat sa pregatesc un desert foarte apreciat de baietelul meu, branzoaica.  
Draga Alice multumesc pentru implicarea in acest proiect, ma bucur ca mai sunt persoane care doresc sa promoveze traditia si valorile romanesti!
O saptamana frumoasa sa aveti!"