contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lunch Bistro In Cluj-napoca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

S-a deschis un nou Bistro in Cluj-Napoca in vechea locatie a Restaurantului Sepcile Rosii(fostul Cafe Lux).

Locatia este superba, in centrul Clujului peste drum de magazinul Central. Locuri de parcare se gasesc mai greu, dar se gasesc pe stradutele laturalnice.

Bistroul este superb amenajat si te duce cu gandul la orice bistro de inalta clasa din Europa de Vest. Scaunele sunt comode, mesele mari. Este putin loc intre mese, deci ma indoiesc ca ar incapea toti musterii daca toate mesele ar fi pline , dar nu e cazul.

Despre mancare ce sa va spun, nimic de raportat. Dupa parerea mea cand oamenii merg la pranz sa manance cu colegii-cum am fost eu– sau la o intalnire de lucru, incearca sa manance o salata, ceva light. Ei bine eu nu am vazut o salata greceasca sau ceva asemanator, cu un piept de pui pe grill . Asha ca m-am multumit cu ultima bucatica de carne de porc facuta pe grill care o aveau.

Si am luat o salata de varza. Diversitate in mancare nu foarte mare.

Colegii au luat chiftelute cu pireu de cartofi, au intrebat daca pireul e din cartofi sau fulgi,li s-a raspuns ca din cartofi. Noi nu credem.

Servirea insa este excelenta, par sa aiba staff destul. La partea de cafenea/cofetarie din fata, din nou nimic de raportat. Nici una dintre prajituri nu m-a impresionat. Era un cremes obosit in vitrina si cateva felii de tort.

Dar locatia este superba si servirea excelenta.

Sunt sigura ca deschiderea unui Bistro inseamna cheltuieli insemnate si investitii care se amortizeaza in timp, dar pentru a doua oara in cateva luni merg la un Bistro proaspat deschis (primul a fost Cantina de Pranz din Cladirea de sticla din P-ta M. Viteazul) si sunt complet dezamagita de oferta.

Dupa parerea mea in primele saptamani de functionare un Bistro ar trebui sa ofere servicii EXTRA pentru proaspetii clienti, nu  numai pentru a-si forma o clientela dar si pentru a-si face publicitate gratuita(word of mouth) care e cea mai importanta dintre toate, pentru ca nu COSTA nimic.

Si care e cel mai important lucru care il vinde un Bistro? Locatia? NU. Servirea? NU. Dar ce? MANCAREA.

Oamenii vin acolo sa manance. Prefer sa astept 10 minute dar sa am o experienta gastronomica fenomenala, care sa o povestesc tuturor prietenilor mei, decat sa nu astept deloc si sa fiu dezamagita.

De ce e asha de greu sa facem de la bun inceput lucrurile de calitate?

Cu siguranta ca in timp mancarea se va imbunatati , cum s-a intamplat si cu Cantina de Pranz, dar pana atunci-tot cu sandwich-ul de acasa venim.

POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com