contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Liptauer

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Este un pateu pe baza de brinza specific Austriac.
Dar cu timpul de cind au inceput sortimentele de brinza sa se extinda, si aceasta reteta a deviat putin de la original.Asta in functie de gustul si ma gindesc ca a obtinerii unui sortiment de brinza care se cheama "Brimsen".Acest sortiment de brinza este farimicios, cremos si provne din lapte de oaie.Pe vremurti se prepara aceasta brinza doar in sezonul verii, avind un gust ceva mai deosebit.
Dar cum am zis , in timpurile noastre moderene acest pateu se poate pregati cu ori si ce fel de brinza.
Eu am preparat portie dubla si am folosit 2 sortimente de brinza proaspata de vaca.
- 1 sortiment de brinza fina si cremoasa -Topfen/Quark

si
- 1 sortiment de brinza farimicioasa- Hütten/Cottage
INGREDIENTE:
- 250 g brinza proaspata(Brimsen -Topfen)
- 60 g unt
- 2 ls smintina groasa
- 60 g ceapa taiata marunt
- 1 ls castravete murat taiat marunt
- 1 lc capere murate taiate marunt
- 1 lc mustar
- 1 lc boia de ardei dulce
- sare+ piper
- 1ls seminte chimen
- ceva pasta de sardele sau filet de sardele taiat maunt
- snitling taiat marunt pentru decor
MOD PREPARARE:
Untul se mixeaza bine cu semintele de chimen, mustarul si fileurile /pasta de sardele.
Se adaoga brinza se mixeaza bine, urmata de restul ingredientelor taiate marunt.
Se sareaza si pipereaza dupa gust si in final , asta este optional, se presara deasupra cu snitling taiat marunt.
Cel mai bun este a doua zi, cind condimentele si mirodeniile si-au desfacut aromele.
http://feeds2.feedburner.com/blogspot/QiPx

Articol recomandat de leckereien.blogspot.com