contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lipie Cu Carne De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este de fapt o shaorma home made, dar lipia nu am facut-o eu, ci cum cumparat-o din comert.

Asadar, aveti nevoie de:

- lipie

- carne prajita de pui (piept de pui)

- cartofi prajiti

- castraveti murati

- ardei, rosii, gogosari, varza (aici puteti lungi lista)

- maioneza (eu am facut un mujdei cu smantana)

Cum am procedat?

Prima data am lasat carnea la macerat o ora. Am condimentat-o cu vegeta, sare, piper, boia, 2 linguri de ulei de masline si am lasat-o la rece o ora.

Am taiat castravetii feliute, am folosit si crud, si murat, ardeii feliute.

Am facut un mujdei din 3 catei de usturoi, amestecat cu smantana grasa.

Am prajit cartofii

Carnea am prajit-o si pe ea bine bine, pe ambele parti pana s-a rumenit.

Am incalzit lipiile 1 minut in cuptor.

Si am inceput operatiunea de umplere.

Am uns lipiile cu maioneza, am pus carnea, ardeii, castravetii si am pus deasupra sosul de smantana cu usturoi.

Dezavanatjul a fost ca aceste lipii au fost micute si nu le-am putut rula ca o shaorma, dar au fost bune.

A papat si mama si implicit si Maria, dar fara maioneza si fara cartofi prajiti.


Articol recomandat de andreea.dorobantu.name