contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Limba Cu Sos Remoulade

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Limba cu sos remoulade este un fel foarte simplu de mancare,dar foarte gustos.Eu va prezint varianta simpla,de aici puteti compozitiona dupa dorinta.
INGREDIENTE :
-1 limba de vaca sau 1 kg limba de porc (eu am avut porc)
-1 borcan de castraveti in otet
-0,5 l maioneza (de care doriti)
-1 legatura marar verde tocat
-sare,piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
-limba se spala bine,apoi se fierbe (eu am fiert-o in oala cu presiune 40 de minute) in apa cu sare pana ce observam ca pielita ce o acopera face mici umflaturi (adica se desprinde de muschiul propriu-zis).Zeama in care a fiert poat fi folosita apoi pentru o supa cu galusti sau taitei.
- se lasa sase racoreasca,apoi se decojeste de pielita c o acopera.Se decojeste mai usor daca e calduta,decat daca este rece.
-se taie cubulete,sau felii mai mici si se amesteca cu castraveciorii taiati si ei cubulete ca pentru salata de boeuf,mararul si maioneza.Eu am facut ca de obicei, o maioneza mai dietetica,in sensul ca este cu mai putin colesterol rau,reteta aici.Se asezoneaza dupa gust cu sare,piper.E mult mai buna,daca se lasa macar o ora,doua, la frigider.

-se poate servi ca aperitiv sau ca fel de mancare de sine statator.



Articol recomandat de panseluta-violet.blogspot.com