Les Palmiers Party, Saint Tropez Style
articol scris de Delicioasa blog delicioasa.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Route de L’Epi, Saint Tropez… Plaja Pampelonne, aproape de farul Camarat… Printre vita de vie si pini parasol… Acelasi drum ce duce spre Nikki Beach, alt cuibusor de nebunii… Party road…
Lasi masina in parcarea publica (2 euro intrarea in parcare, de altfel singurul lucru ieftin de acum inainte ) si spui vanzatorului de bilete ca mergi la Palmier. Un telefon. Astepti 1-2 minute. Apare o masinuta de golf cu o sexy female driver, care te “ridica” din parcare si te lasa in fata restaurantului/plaja. In tavita cu bacsis sunt bancnote de la 10 euro in sus. Tips for a 1 minute ride…
La intrare, trebuie sa “treci” de bodyguards, bulgari “fiorosi” care au sarcina clara: intra cine trebuie. Asa zisi “visagisti”: ai rezervare intri. Nu ai rezervare, le place fata ta, intri. Daca nu, nu… Plaja este frumoasa, desi fasia de nisip este destul de ingusta si beds & chez longue foarte inghesuite. Daca te uiti totusi la crowd-ul care populeaza plaja, iti dai seama ca nu este nevoie de mai mult spatiu pentru a bea champagne Crystal Magnum in gasca… Aici vii sa te distrezi, sa fii vazut, nu pentru bronz… Les Palmiers este un restaurant/plaja foarte modern, totul alb, fancy… Muzica buna, mancare buna, de la sushi, la pasta si tartar de boeuf. Ai de ales intre putine feluri de mancare, dar apetisante. The king: platoul sushi regal… Mancarea este, in general, delicioasa. Ospatarii ii trateaza bine si rapid pe clientii cunoscuti. Din cand in cand, se intampla sa nu ti se aduca un fel de mancare, iar atunci cand intrebi ce s-a intamplat, sa ti se aduca de 2 ori… Totul sau nimic Desert de vis: Vacherin cu fructe rosii. Un limoncello din partea casei, la final.
Ca “uniforma”: Champagne. Champagne la masa, Champagne la bar, Champagne la plaja… De rezervari, bar, resto, se ocupa sotia patronului, foarte activa, imbracata Saint Tropez style. Patronul, imbracat shiny, cu jeans rupti, tatuat “masiv”, sta pe o canapea alba si joaca table… Most of the times… De ziua Frantei, petrecere mare, muzica, dans, dans pe masa, artificii, nebunie… Spre final, fericita de reusita petrecerii, patroana isi arunca intr-o doara sandalele Balmain pe bar, printre cupe de champagne… Ce conteaza…Daca e bal…
La intrare, trebuie sa “treci” de bodyguards, bulgari “fiorosi” care au sarcina clara: intra cine trebuie. Asa zisi “visagisti”: ai rezervare intri. Nu ai rezervare, le place fata ta, intri. Daca nu, nu… Plaja este frumoasa, desi fasia de nisip este destul de ingusta si beds & chez longue foarte inghesuite. Daca te uiti totusi la crowd-ul care populeaza plaja, iti dai seama ca nu este nevoie de mai mult spatiu pentru a bea champagne Crystal Magnum in gasca… Aici vii sa te distrezi, sa fii vazut, nu pentru bronz… Les Palmiers este un restaurant/plaja foarte modern, totul alb, fancy… Muzica buna, mancare buna, de la sushi, la pasta si tartar de boeuf. Ai de ales intre putine feluri de mancare, dar apetisante. The king: platoul sushi regal… Mancarea este, in general, delicioasa. Ospatarii ii trateaza bine si rapid pe clientii cunoscuti. Din cand in cand, se intampla sa nu ti se aduca un fel de mancare, iar atunci cand intrebi ce s-a intamplat, sa ti se aduca de 2 ori… Totul sau nimic Desert de vis: Vacherin cu fructe rosii. Un limoncello din partea casei, la final.
Ca “uniforma”: Champagne. Champagne la masa, Champagne la bar, Champagne la plaja… De rezervari, bar, resto, se ocupa sotia patronului, foarte activa, imbracata Saint Tropez style. Patronul, imbracat shiny, cu jeans rupti, tatuat “masiv”, sta pe o canapea alba si joaca table… Most of the times… De ziua Frantei, petrecere mare, muzica, dans, dans pe masa, artificii, nebunie… Spre final, fericita de reusita petrecerii, patroana isi arunca intr-o doara sandalele Balmain pe bar, printre cupe de champagne… Ce conteaza…Daca e bal…
S-ar putea sa-ti placa si: