Legume La Tavă Cu Rozmarin

articol scris de Ionela blog ioana-retetecalamamaacasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de:
1. Legume: 4-5 cartofi, 2-3 morcovi, 1 ardei gras alb şi unul roşu şi 3-4 cepe;
2. Condimente: sare, piper şi rozmarin (dacă aveţi proaspăt, crenguţe, este şi mai bine)
3. Ulei de măsline: 3-4 linguri
4. 1 cub concentrat de legume.



- dintr-un cub de concentrat de legume şi 500 ml apă caldă preparăm rapid supă de legume şi o adăugăm peste legume;
Servim legumele ca şi garnitură la diferite preparate din carne, sau ca atare, fiind oricum foarte bune.
Aceste legume au un gust dulceag şi o aromă deosebită, mediteraneană, ceea ce le face foarte gustoase, minunate! Merită încercate neapărat! Poftă bună!!


Procedăm astfel:
- curăţăm şi spălăm legumele, după care le tăiem rondele, cât mai mari;
- aşezăm legumele pe mai multe rânduri într-o tavă pentru cuptor, după care le condimentăm cu sare, piper şi rozmarin şi le stropim cu uleiul de măsline.
- dăm tava la cuptorul preîncălzit şi o lăsăm 25-35 minute, până ce legumele s-au înmuiat şi au început să se rumenească.