contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Legume La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sa va povestesc care este modalitatea mea favorita de a prepara legumele. Este foarte simplu si deosebit de gustos, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca este si cat se poate de sanatos.
Ingrediente:
2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung
2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii)
un pumn de mazare (am avut congelata)
un pumn de fasole verde (tot congelata)
2-3 cartofi taiati cubulete mici
cateva ciuperci taiate si ele cubulete
2 ardei taiati fasii
ceapa, telina, pastarnac daca va plac, mie nu asa ca nu am pus
sare, piper si tarhon
sos de soia
ulei de masline
2-3 catei de usturoi
Preparare:
Se amesteca legumele taiate cu sosul format din ulei, soia, usturoi, sare, piper si tarhon. Le puteti amesteca cu mainile intr-un castron mai mare pentru a se putea distribui sosul uniform pe fiecare bucatica. Apoi se pun legumele intr-o tava mai mare acoperita cu hartie de copt (eu am una imensa, de teflon si nu mai pun hartie) intr-un strat nu prea gros. Daca sunt prea multe mai bine le faceti in 2 randuri sau puneti in 2 tavi pentru a se rumeni cum trebuie.
Mai ramane sa le bagati la cuptor la foc potrivit pana sunt suficient de rumene pentru gustul vostru.

Articol recomandat de raftulbunicii.blogspot.com