contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Legume La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1kg cartofiori albi noi
500g varzute Brussels
sfecla rosie taiata cuburi
1-2 morcovi felii
1 ardel rosu
sare, piper
ulei,otet de vin alb

Intr-un castronel pregatim un amestec de ulei, sare, piper si 2 linguri de otet.
Intr-un vas incapator pregatim cartofii noi (intregi sau jumatati), varzutele de Brussels(intregi sau jumatati), morcovii felii, ardelul rosu taiat fasii si cuburile de sfecla rosie. Turnam amestecul de ulei peste legume si le amestecam bine.
Punem legumele intr-o tava si le dam la cuptorul incins la 425F timp de 45min.
Le-am servit cu cotlete de porc la tigaie si o salata de castraveti cu iaurt.