Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
1 brocoli
2 cartofi
2 morcovi
2 gulii
2 radacini de pastarnac
1 radacina de telina potrivita ca marime
200 ml. lapte
100 gr. cascaval
1 lingura de unt sau margarina
1 lingura de faina
sare si piper alb dupa gust
Toate legumele inafara de brocoli se curata si se pun la fiert in apa sarata dupa gust pentru 10 minute,se adauga si brocoli si se mai fierb inca 10 minute.Se scurg legumele de zeama(zeama nu o aruncati ci folositi-o la o ciorbita)si se taie felii subtiri.Asezati legumele intercalate intr-un vas care se poate pune la cuptor.Se pune untul sau margarina la topit intr-un vas,se pune si faina,dupa care se stinge cu laptele.Lasam sa dea un clocot,saram si piperam dupa gust,dupa care turnam sosul obtinut peste legumele din vas,punem cascavalul ras deasupra si dam vasul la cuptor pentru circa 30-35 minute.Este foarte gustoasa si se poate servi atit calda cit si rece.POFTA BUNA!