Legume Cu Cascaval La Cuptor
articol scris de mica82ro blog Mica's Blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingredinete:
2 dovlecei din soiuri diferite
1 vanata mare
2 rosii mari
50 gr cascaval
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
sare, piper
cimbru
Preparare:
1. Toate legumele se taie in felii subtiri de circa 0,5 cm
2. Se aseaza legumele alternativ in tava.
3. Se stropesc cu putin ulei, se adauga sarea si cimbrul si se dau la cuptor pentru 25-20 de minute, cat sa inceapa ca se inmoaie legumele putin.
4. Se scoate tava din cuptor si se insereaza printre legume bucati de cascaval si usturoiul tocat. Apoi tava se da iar la cuptor inca 15 minute.
5. Se serveste rece sau calda dupa preferinta, ca garnitura sau fel o alternativa la un fel principal.
Reteta este inspirata de blogul Laurei Adamache : http://www.lauraadamache.ro/2011/03/legume-la-cuptor-cu-crocant-de-paine.html