contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Legume Coapte

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Dupa cum am mai zis, ma stradui sa renunt la mancaruri grele si cu multe calorii, cat pot. Nu-mi iasa foarte bine. Mai strecor cate-o slanina pe unde apuc, mai prajituresc, fac tot posibilul sa asociez sosul cramel cu diverse. Daca nu reusec, il mananc cu lingura din borcan. Sau din cescuta, dupa ce-l incalzesc la microunde. Dar na, voi reusi eventually.
Legumele coapte-s foarte bune, in orice combinatie. De data asta am avut: sfecla, ceapa, praz, dovlecel, ardei, ciuperci - toate feliate, morcovul taiat pe lung si usturoiul in coaja. Puse in tava tapeteta cu hartie de copt (ma scuteste de efort inutil la spalat vase), condimentate, stropite cu zeama de lamaie si ulei, apoi acoperite cu feliute de slanina; lasate la cuptor la foc mare, pana-s rumene si rozalii de la sfecla pe alocuri. Mancate cu pita de casa si nimic altceva.



Articol recomandat de mancarurisimple.blogspot.com