Lecso - Tocana Ungureasca
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum am mai spus, imi plac foarte tare omletele.. Cu orice, in orice forma! Varianta de mai jos am invatat-o de la soacra mea, o ardeleanca si-o bucatareasca foarte buna!!
Ingrediente:
Ingrediente:
5 oua fazanita
3 oua gaina
1 ardei gras verde
1 ceapa medie
3 rosii foarte coapte
1 lingura ulei
sare
piper
Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt.
Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei.
Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocate si am lasat putin sa se amestece
aromele.
Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului
de legume.
Am amestecat bine pentru a se praji oul pe toate partile.
Am papat cu paine unsa cu crema de branza cu smantana de la Delaco si
cu bucati de rosie.
Sa aveti pofta!!