contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Leapsa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Asta, cum i-am zis lui Vladen, fiindca am visat un loc tare ciudat azi noapte, ma gandeam la un top al locurilor unde m-as muta.

Eu nu am vizitat prea multe tari, asa ca nu pot face un top de un numar, nici nu pun diverse insule din Croatia de pe net. Si din tarile in care am fost doua pica din start, nu as locui acolo neam, e vorba de Tailanda si Malta. Nici Creta nu ma coafeaza, prea cald.

Dar unde m-as muta cu prisosinta ar fi nordul Italiei. Mai exact in Sedico, aproape si de Venetia si de Cortina d’Ampezzo. Oameni misto, civilizat, putini romani, mult aer, verdeata, liniste dar la doi pasi de imbulzeala, e super.

Slide1

Slide2

Slide3

In Amsterdam, musai in Amsterdam, cu conditia sa stau musai, dar musai, pe una din locuintele lacustre. Imi place zapaceala aparent dezorganizata din orasul ala si nu stiu cum, dar un coleg imi facu aseara pofta de un cui si ma gandeam ce misto ar fi fost sa fim in Amsterdam.

Slide4

Slide5

In Brasov, ador Brasovul, dar in casele vechi din centru, nu la bloc, is mofturoasa. E un oras in care e misto si vara si iarna.

Slide6

Si, bineinteles ca in Istambul. Din toate punctele de vedere, de la oameni la mancare, peisaje, locuri, agitatie dar si liniste, Istambulul are nota mare de trecere.

Slide7

Slide8

Amu nu zic, poate mi-ar placea si in Bora Bora sau Elvetia, Finlanda, Danemarca, nu stiu, nu am fost, nu ma bag.

Daca cineva vrea sa o preia, daca nu, nu, eu cu chef de duca si la chef am ramas anul asta.

rororo