contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lazane Cu Sos De Rosii Si Carnati De Casa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
-500 gr lazane (eu le-am facut acasa)
-500 gr. carnati de casa
Pentru sos:
- o cana de bulion
- o cana de apa
- o ceapa
- ulei
- vegeta, busuioc
-100 gr. cascaval
- o lingurita zahar
- o lingura de amidon
Mod de pregatire:
Lazanele le fierbem cca 8-10 min. si le scurgem bine.Intre timp pregatim sosul astfel: taiem ceapa marunt, o punem la calit pana ce devine sticloasa. Adaugam bulionul, apa, zaharul si condimentele. Amidonul il desfacem cu putina apa si il adaugam in sos. Lasam totul sa fiarba 10-15 min.Carnatul il fierbem separat si il adaugam si pe el in sos. La final adaugam 50 gr. cascaval dat pe razatoarea mica si mai lasam sa fiarba 5 minute.
Cand totul e gata le asezam pe farfurie, pastele si sosul cu carnat peste care razuim cascaval.