contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lasagne Demne De Electrolux ( My Dinner With Electrolux)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Scroll down for English version

In ultima vreme mi se intampla tot felul de lucruri minunate. Iata unul dintre ele: saptamana trecuta am fost contactata de Roxana de la GolinHarris, care m-a intrebat daca pot participa la evenimentul lunar organizat de Electrolux. Citisem despre acest eveniment in multe bloguri, dar niciodata nu am crezut ca voi fi si eu invitata. Bineinteles ca am acceptat.
Seara a inceput pe la orele 18, cand m-am intalnit cu Monica (de la GolinHarris) si Adrian de la Retete istete, cel de-al doilea participant la eveniment. Si impreuna am plecat la Corbeanca, la Club Cortina unde avea sa ne intalnim si cu Beatrice de la delicioasa.ro, cea de-a treia colega in ale bucataritului.
Ajunsi la locul faptei, am fost intampinati cu limonada rece, facuta in casa de amfitrioana noastra, Carmen. Cum toate ingredientele si ustensilele erau gata pregatite, in scurt timp ne-am apucat de treaba. Bineinteles, ajutati fiind de plitele si cuptoarele de la Electrolux. Adevarul e ca mi-au placut la nebunie. Totul este electronic si foarte usor de folosit. Iar plita cu inductie e minunata (mai ales pentru cei cu copii mici), pentru ca incalzeste doar atat timp cat e un vas metalic pe ea. Altfel e cat se poate de safe.
Le multumesc mult tuturor doamnelor si domnisoarelor care m-au ajutat si au amestecat prin tigai, si fara de care lasagnele mele n-ar fi fost asa de bune: Carmen, Roxana, Monica, Alina, Alexandra
Dar, sa trecem la mancarica :)
Adrian ne-a pregatit o minunat de aromata Supa chinezeasca cu flori de crin si urechi de lemn (cat de curand o sa-i imprumut reteta),
eu m-am avantat la niste Lasagne alla Bolognese (reteta mai incolo),
iar punctul culminant a fost atins de desertul facut de Beatrice: moelleux au chocolate, cu topping de inghetata
Ne-am asezat cu totii la masa,
am ciocnit cate un pahar de vin,
am mancat o mancare de restaurant de 5 stele si am stat la vorba pana tarziu in noapte. A fost o seara minunata. Multumesc Electrolux.
Si acum, deja faimoasa "poza de sus" :)
Multumesc pentru fotografii Roxana si Beatrice
English version


Lately, a lot of nice things happen to me. One of them was the invitation from Electrolux, to participate at their monthly event. Together with other two food bloggers (Adrian from Retete istete and Beatrice from delicioasa.ro ) we were invited to cook and bake using the latest generation of stoves and ovens from Electrolux.
The appetizer was a flavorful  Chinese soup, cooked by Adrian. As main dish I cooked some Lasagne alla Bolognese, and the dessert was baked by Beatrice: moelleux au chocolate with ice cream.
Everything was delicious, everybody was friendly, so we stayed till almost midnight, talking and laughing. It was a wonderful evening. Thank you.

Articol recomandat de brindusascheaua.blogspot.com