contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lasagna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente :
9 foi lasagna (eu am folosit Panzani)
1 portie ragu
1 portie sos bechamel
100 g parmezan ras
2 lg ulei

Citeste mai mult ... >>>
       Mod de preparare : Fierbem foile de lasagna in apa clocotita cu sare timp de 3 minute, dupa care le scoatem pe un prosop .

       Pregatim o forma (24x24 cm) astfel : cu cele 2 linguri de ulei ungem forma , inclusiv marginile, apoi ungem cu sos bechamel fundul formei.

       Deasupra asezam 3 foi , usor suprapuse, jumatate din sosul ragu, apoi sos bechamel si presaram parmezan pe toata suprafata.
        Inca un rand de 3 foi, sos ragu ce a mai ramas, sos bechamel, parmezan .
       Ultimul rand, cel de-al 3-lea : asezam ultimele 3 foi, sos bechamel si parmezan mult.


      
       Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 35 de minute.

       Dupa ce au trecut cele 35 de minute, scoatem folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana se rumeneste lasagna deasupra (cam 10 minute).


      Reteta aceasta de lasagna este absolut delicioasa !


       Sursa mea de inspiratei :e-retete .