contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lasagna Cu Carne De Vita

articol scris de Maria68 blog Ikka is Blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sursa acestei retete este pur si simplu pliantul de la Hochland"Cascavalerii Gustului", care dau idei dar ne dau si bani.....pentru cei care participa!
Este o reteta care practic pe mine m-a cucerit, pentru ca noua ne plac foarte mult pastele, carnea de vita si atunci am zis ca  este o ocazie perfecta , mai ales ca la capitolul paste nu prea am expus retete.
 Pentru reteta avem nevoie de:
300 foi lasagna
Pentru umplutura:
100g ceapa
20g usturoi
o legatura de patrunjel
250g carne tocata de vita
350g cascavalHochland ras
20g faina
1 ou
50g pesmet
250g smantana
sos de rosii
5 linguri de unt
1,5l lapte

Mod de preparare:
 
Se rumeneste ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare ,piper si se fierbe 15 minute amestecand continuu.


Cand se raceste se adauga cascavalul ras si patrunjelul tocat.
Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte.
Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rand de foi lasagna oparite, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smantana si sos de rosii si cascaval ras, apoi un alt rand de foi si tot asa. 
La sfarsit se pune bechamel un strat mai gros. Insa nu am regasit nicaieri oul si pesmetul, asa caeu am batut oul la care am adaugat pesmetul si l-am pus deasupra .
Se coace la cuptor 30-40 minunte pana se rumeneste.

Pofta buna!!!!!