contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Lamingtons

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
Pentru pandispan:
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 4 linguri de lapte
  • 500 g faina
  • 50 g unt
  • un praf de sare
  • 1 lingura praf de copt
Pentru sirop:
  •  20 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 120 g lapte
  • esenta de rom
  • fulgi de nuca de cocos
  • nuca macinata(optional)
Preparare:
Se freaca bine  zaharul cu untul apoi se adauga ouale batute.Se pune si laptele se amesteca totul bine, apoi adaugam faina praful de copt si sarea.
Acoperim o tava  cu hartie de copt si punem la cuptor circa 30 de minute la foc mediu.
Dupa ce este gata ,lasam pandispanul la racit s preparam  siropul:
Topim 20 g de unt , adaugam laptele si zaharul si le lasam pe foc pana se topeste zaharul amestecand continuu.
Punem si cele 2 linguri de cacao si esenta de rom.
Taiem pandispanul  cubulete , le trecem rapid prin  sirop pe toate partile si apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata.