contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Riviera

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu am mai apucat sa scriu,dar momentan am gasit de lucru intr-un loc foarte misto. Un restaurant aflat intr-o zona linistita, frumoasa, cu o echipa deosebita, de la colegi la chef executiv, de la dotari la … toata lumea, ce mai.

Cum ma duceam eu pe ploaie, in a doua zi, am facut niste poze si luasem special aparartul la mine pentru ca si in prima zi am parcat langa o masina mai speciala, din pacate, nereconditionata, undeva in strada.

Slide1

Totul este verde, drumul din strada pana acolo, mal de apa, a fost urat la noi, cum stiti toti, dar cred ca se vede in poze ce verde si frumos este.

Slide2

Slide3

Cum spuneam, o echipa deosebita cu care mi-ar facea placere sa colaborez cat mai mult daca m-ar tine fizicul subred, la finalul unei zile de stat in picioare sunt cam praf, sa vedem daca da roade un anume tratament.

Cat despre bucatarie, multi si-ar dori sa lucreze intr-o bucatarie atat de bine pusa la punct, sincer, fara sa fac vreo comparatie, e peste multe. Oricum, daca tot aveam aparatul si a fost si o masa cu o petrecere, am pozat si aperitivele bibilite indelung de chef, la care noi, cei trei bucatari, am contribuit destul de putin. Sunt meritul patiserului si chefului, noi mai nimic, mia un sotat, mai un tzakapaka.

Slide4

Pana acum injectiile alea au efect cam zece ore, mazim, insa ma si pun in cap, dar cica dupa o perioada mai lunga se va vedea efectul, daca ma mai rabda si ma mai tin si ei, daac mai pot si eu, e de bine.

Nu imi dau seama de ce, dar sunt colective in care toti oamenii sunt OK, ca o familie. Acum imi incordez muschii, pun braul si transpir, poate totusi medicamentele alea chiar ajuta.

rororo