contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La O Sueta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Eu cu voi, da, sa ne mai povestim ce am facut. Eu m-am pricopsit cu o gripa. Dar din aia tovaraseasca, sanatoasa, febra mare si tot tacamul. Asa ca la bucatarie mai rar, lucru in echipa sau banalitati. Am facut oua umplute (simple) in sosul meu favorit (iaurt, mustar, maioneza).

Si andrei umpluti, nu de mine, dar, dupa cum se va vedea, foarte umpluti de au dat pe afara. Aici mare reteta nu am ce sa va dau ca se vede ce au in ei, carne, morcov, verdeata, orez, condimente.

Apo i-am lasat sa zaca la cuptor cu orele. De poze nu ma mai scuz ca vad ca prin ceata si am tendinte de dislexie, dar va spun ca au iesit buni ardeii.

Si un scurt info, am fost la Schitzeria din Salajean, New York aia. De mult eram curioasa. Nu mari sperante, poze nu am, carciuma de cartier, e ok. Buba e ca din meniul de pe site nu au aproape nimic decat snitele de pui, nema porc, nema vita. Ultima suta de vodka se pare ca am comandat-o noi ca si aia s-a terminat. Snitelele erau in regula, dar nimic spectaculos, plus ca era snitelul fierbinte, sosul (de ciuperci cica si la snitelul palermo era un cascaval topit peste) era rece si, cel mai ciudat, cartofii prajiti erau unii reci, unii fierbinti, deci se merge si pe reciclare. Pentru calitatea pe care v-o descriu, preturile mi se par mari, dar unde e plasata carciuma are vad, asa ca isi permit. Ma gandeam dupa ce l-am vazut pe animaloo la TV ca nici un bucatar de la carciuma lor nu ar fi trecut vreo proba la concurs.

Nota de trecere au dat-o chelnerii, in schimb, atenti si bine crescuti, bravo lor. Buda rezonabila. Deci in linii mari daca vrei sa zaci pe acolo la o citirica e in regula, dar nu e de amplasat pe harta carciumilor.

De final sa va arat ce face mai nou rororo, ca de cand cu gripa, deci de ieri seara, o las numai la ea in camera, am o camera in care nu ta nimeni si poate sa isi faca de cap, ca dau cu mopu, afara nu ies ca stranut si daca deschid geamul.

Colectie de pantofi, da. Ii iubeste, nu ii roade. In rest, mult rororo si sa treaca odata gripa, ca e enervanta.