La Nuci Si La Cornulete,neamule,pofteste

articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Am folosit aceste forme de nuci si cornulete:


Aluatul pregatit, l-am pus repejor in forme,am copt apoi la foc potrivit pina cind a devenit auriu,l-am scos caldut din forme si am umplut formele rezultate cu o crema ganache (facuta din 100gr ciocolata 50%cacao si 10o frisca lichida-ciocolata bucati se pune la foc mic cu frisca,sub amestecare continua,pina la dizolvarea completa a ciocolatei,dupa care se da la rece citeva ore,apoi se bate energic cu mixerul,pina isi mareste volumul) la care am adaugat dupa intarire un pumn de nuci gratinate maruntite:
nucile si cornuletele umplute le-am "tavalit"prin zahar pudra si gata desertul,rapid de facut si cu un gust deloc de neglijat!:)))
POFTA BUNA!
Reteta recomandata de Alison-Trials.blogspot.com