contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

La Munca

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ce caterinca e sa te duci la munca si sa stai toata ziua in bar la beri, cocktailuri si jocuri. Pai da, pusca mea, toata lumea e in concediu, mai mult alungam mustele. Asa ca facui cateva poze (si cu mancare) asa, la plici. Aveam un eseu in minte, ca aseara s-a lasat cu discutii existentiale, dar mi-au fugit toate din minte ascultand povestile unei “surori” de-a mea de la bloc pe care, oricat mi-ar placea, nu vi le pot dezvalui ca nu imi place sa spulber mituri despre cultul gay.

Asa ca va arat o poza de la mine de la birou, pentru inceput.

Slide1

Si privelistea din biroul meu directorial, ieri, la amiaza. Is good to be the king, or what?

Slide2

In afara de cateva chestii clasice, am gatit pentru colegii mei ceva, nu va imaginati cine stie ce, dar ceva ce nu e pe meniu, mai mult de test. Cordon bleu dar in fulgi de porumb, am vrut sa vaz daca pot sa fac crusta crocanta fara sa imi fac praf uleiul. Si am putut.

Slide3

In afara de cativa cartofiori, side dish am facut o salata dintr-un castravete amestecat cu sosul meu si al Alinei (maioneza, usturoi, smantana, zeama de lamaie, tarhon). Si merge beton cu castraveti, chiar bengos.

Slide4

Asa ca mari cascadorii nu am sa va spun, discutii existentiale despre viata de cuplu, maritis, dezmaritis, copii, ar fi interesante, ca pe net intalnesti numai sotii fericite si familii impecabile, dar mi-e lene, e totusi marti. Insa va pot recomanda jocul Activity care e super simpatic, mai ales jucat intr-un bar, daca va maimutariti cu talent luati si aplauze.

rororo