contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Kebab

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Ingrediente:

1/2 foaie de lipie armeneasca
1 pepene marinat taiat fasii
morcov coreian
2~3 felii cascaval
1/2 ardei capia taiat rondele
faceti si un sos roz : ketchup si maioneza cu proportie 1:1
si cu un catel de usturoi pisat
cat o palma de carne de pui prajita la tigaie gril, presarata cu sare si piper

Mod de preparate:

Foaia de lipie se asterne pe planul de lucru cu coltul spre voi si se pune in primul rand feliile de cascaval, peste ele puneti restul ingredientelor si 2 linguri de sos roz.

Rulati lipia de doua ori apoi indoiti capetele spre centru si o rulati pana la capat in asa mod incat coltul sa vina spre una din parti si sa nu iasa pe laterala, pentru ca atunci cand vom praji lipia sa se stampileze coltul astfel, fixand kebabul sa nu sa se desfaca.
Prajiti kebabul obtinut pe ambele parti intr-o tigaie gril unsa cu putin ulei, pana se rumeneste ( eu am prajit, alternand pe o parte de doua ori pe diagonala ca sa obtin desenul cu gratie pe el ).
Pofta mare !