contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Kaiser De Casa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am intrat rapid sa va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi si, desi nu e de sezon, am o reteta de kaiser de casa - este singurul fel pe care am reusit sa il pozez in ultima luna, si asta mai mult de frica sa nu uit reteta.

 P1070653 

 Ingrediente:
o bucata de piept de porc de aproximativ 1kg
sare grunjoasa - jumatate de cana
piper boabe, cimbru, busuioc
boia de ardei dulce
1 capatana usturoi 
cateva boabe de ienibahar

Pentru fiert:
2 foi de dafin
vin rosu si apa in proportie 1/1

Preparare:
Toate condimentele se piseaza/maruntesc/amesteca si se tavaleste carnea bine prin ele. Se pune apoi in hartie de copt si se strange bine cu sfoara. Se pune in frigider: unii spun o saptamana, altii 2-3 zile. Eu nu am rezistat mai mult de 2 zile. Data viitoare o sa incerc sa o las mai mult. 
Se pun apa si vinul intr-o oala, impreuna cu foile de dafin si se dau in fiert. Se pune carnea si se fierbe pana cand se patrunde bine. Se scoate pe un gratar sa se scurga si se pune la frigider dupa ce s-a racit. A doua zi se poate taia. Foarte gustoasa si categoric o voi prepara cat de des pot. 
Aaaa...si data viitoare o sa incerc cu pulpa de porc ;)