Jurnal De Smotruiala Si Gatit: 19 - 25 Mai
articol scris de casutalaurei blog casutalaurei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In privinta meniului, profit cat pot de aparitii minunate pe piata: capsunile, rabarbura, salata si ceapa verde. Meniul cat mai fresh ca tot simt nevoia de o curatare interioara:
Luni | ||
Micul Dejun Cereale cu lapte | Pranz Supa de marar Pui a la Kiev cu garnitura de cartofi noi | Cina Capsuni cu iaurt |
Marti | ||
Micul Dejun Omleta cu legume | Pranz Supa de marar Spanac cu ochiuri | Cina Fulgi de mei cu banane |
Miercuri | ||
Micul Dejun Fructe proaspete | Pranz Supa de rosii cu avocado Pastrav la cuptor cu legume | Cina |
Joi | ||
Micul Dejun | Pranz Ciorba de salata Carne desmechada cu salata | Cina |
Vineri | ||
Micul Dejun Icre pe paine prajita cu rosii cherry | Pranz | Cina |
Sambata | ||
Micul Dejun Scones cu dulceata de capsuni | Pranz | Cina Smoothie de capsuni |
Duminica | ||
Micul Dejun | Pranz Ciorba de salata Ardei umpluti in sos tomat | Cina Papanasi din branza de vaci |