Jelly&chocolate Cookies
Sursa Jelly&Chocolate Cookies
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Cantitate : 30 cookies
Ingrediente
- 200 gr unt
- 100 gr zahar
- 20 gr zahar vanilat bourbon
- 1 ou
- 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
- 400 gr faina
- ¼ lingurita praf de copt
- ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingura scortisoara macinata
- 100 gr jeleuri
- 100 gr ciocolata cu lapte
- 100 gr ciocolata amaruie
- 100 gr ciocolata alba
Preparare
- Incinge cuptorul la 190˚C.
- Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara macinata.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat apoi de 100 ml Caribbean Twist Pina Colada.Adauga ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in final jeleurile si cele 3 tipuri de ciocolata.
- Formeaza cu mana bilute de aluat.Aseaza bilutele pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 9-11 minute.