contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jeleu ( Sau Poate Peltea ) De Coacăze Negre

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Coacăzul negru este o minune a naturii. El dezintoxică organismul, reglează activităţile hormonale, elimină anemia, stimulează creşterea şi consolidarea oaselor, ajută la regenerarea organismului şi prelungeşte viaţa.  Mirosul său puternic, culoarea închisă a sucului său şi vitalitatea sa extraordinară i-a inspirat pe primii vindecători populari, care au considerat această plantă drept magică.
Produsele BIO sunt acele produse care sunt obținute doar din plante crescute pe pământuri netratate chimic şi din semințe nemodificate genetic. În plus la produsul finit nu se adaugă conservanți chimici, nu se adaugă coloranți şi nu se adaugă parfumuri sintetice .
În concluzie : am cules coacăzele din grădina proprie şi am reușit să fac cel mai bio jeleu (peltea) de coacăze pe care l-am mâncat vreodată .
Articol recomandat de alexandra-bucatariamea.blogspot.com