contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Jeleu De Papaja Si Piersici Cu Miez Rosu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

mal

Din ciclul "nimic nu se pierde, totul se transforma" astazi va prezit fabulosul jeleu de papaja & piersici cu miez rosu.

Avem prostul obicei sa cumparam fructe mai multe decat putem manca , fie ca le gasim la oferta , fie din cu totul alte motive (ne-o fi pofta ?! :)) )
Asa s-a intamplat si in cazul fructelor pe care le-ati vazut in poza...am mancat cat am mancat, insa cand am vazut ca incep sa fie ocolite, am luat masurile care se impuneau.
Adica le-am transformat in jeleu.(nu-i spun gem sau dulceata, pentru ca l-am facut cu "gelfix"...deci e jeleu :) )
Treaba a fost simpla, deoarece am procedat conform instructiunilor de pe plicul de gelfix (1kg fructe+500g zahar+ pliculetul )
Pana acum l-am folosit ca atare, adica l-am mancat pe paine, simplu si cu unt...dar si la unul dintre torturile pe care le-am facut de curand.
A, era sa uit ....am facut cu acest jeleu si un vin  de Tokaji sosul pentru puiul umplut pe care il puteti gasi aici :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/10/pui-umplut-cu-cartofi-copti-si-sos-de.html

 

 



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com