Jeleu De Lămâie Cu Kiwi
Sursa Jeleu de lămâie cu kiwi
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un alt desert rapid si racoros, perfect de savurat in serile calduroase de vara.
Am folosit:
Am amestecat continutul plicului cu 100 ml apa pana a devenit omogen.
Am pus intr-un vas pe foc 300 ml apa, zahar, zahar vanilat si zeama de lamaie. Am amestecat pana cand zaharul s-a topit.
Am adaugat apoi amestecul de jeleu in apa calda si am lasat sa fiarba 2-3 minute, amestecand din cand in cand.
In forme am pus bucati de kiwi si am turnat jeleul cald.
Am lasat putin sa se racoreasca, apoi am pus formele la frigider 4 ore (chiar si 5-6 daca aveti rabdare).
L-am servit cu mare pofta!
Am folosit:
- 1 plic praf pt jeleu cu gust de lamaie, 3 linguri de zahar pudra, 1 zahar vanilat, 400 ml apa (pe plic scrie 500, dar va recomand sa va incadrati pe undeva intre 400 si 450 pt reusita), 2 linguri zeama de lamaie, kiwi.
Am amestecat continutul plicului cu 100 ml apa pana a devenit omogen.
Am pus intr-un vas pe foc 300 ml apa, zahar, zahar vanilat si zeama de lamaie. Am amestecat pana cand zaharul s-a topit.
Am adaugat apoi amestecul de jeleu in apa calda si am lasat sa fiarba 2-3 minute, amestecand din cand in cand.
In forme am pus bucati de kiwi si am turnat jeleul cald.
Am lasat putin sa se racoreasca, apoi am pus formele la frigider 4 ore (chiar si 5-6 daca aveti rabdare).
L-am servit cu mare pofta!