contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Intens

articol scris de adymaria blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Tocmai cand ma gandeam ca m-am facut o acritura pe care n-o mai entuziasmeaza prea multe, mi s-a intamplat un weekend foarte misto, doua zile care m-au incarcat cu energie si mi-au dat genul ala de stare de bine care dureaza.

Imi place nespus cand prognoza meteo e gresita. Asa cum a fost sambata trecuta, in 2 mai, cand trebuia sa ne ploua la Triatlonul Fara Asfalt, dar in loc de asta am primit un soare moale, filtrat de nori, cit sa nu ne pirlim. Mi-a placut la triatlon, in ciuda balbelor organizatorice si a ritmului de melc in care m-am miscat. Am terminat in mai putin de 4 ore, tarandu-ma jalnic la inot si recuperand neasteptat la bicicleta, pe un traseu dobrogean foarte fain.  Am vazut copacei pufosi, popandai, broaste testoase, ciulini de toate formele, anunturi imobiliare originale – “Intrati si vedeti” – , am adulmecat o padure improbabila de conifere si chiar un tei ratacit. M-am inviorat pe la jumate, anticipand ca voi termina, si am zburdat pe dealuri spre Limanu, uitandu-ma la vitezometrul care sarea de 40km/h, cu o voce razboinica in cap care jubila “I am a dust devil”. Frumos. Mi-a fost drag de atletii bine antrenati de la tura lunga care, atunci cand treceau pe langa cate un amarit ca mine, spuneau incurajator “Hai ca poti, inca putin, da-i bataie! Hai, fata, hai!”. Mi-a picat tare bine. M-am bucurat apoi de niste vin rosu, de marea colorata ca o catifea, de un cerc in flacari si de-o clatita cu nuca si caramel.

A doua zi, Dobroge cu serpentine si peisaj hipnotic. La capatul ei, intalnire neplanificata la Cernavoda, autostrada previzibila si spectacolul imprevizibil. Rammstein, “bunaciunile” – cum le spunea o bloggeritsa – mi-au fript neuronii generind placeeereeee. Un show care mi-a placut la fel de mult si mi-a transmis acelasi fel de energie ca si Nine Inch Nails-u’ de anu’ trecut. (Incep sa cred ca-mi trebuie asa ceva, macar o data pe an). Teatrali, subtili, pe o scena post-industriala, mai comunicativi decat ma asteptam, raspandind testosteron, scantei, confetti si spuma , Rammstein au fost o surpriza intensa si placuta si o doza de energie de buna calitate.

… care energie mi-a prins foaarte bine in cele 3 zile aglomerate. Dar despre ele nu merita sa zic mare lucru.

Vreau mai multe weekenduri d-astea in verile mele.



Articol recomandat de midoris.wordpress.com