contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Inghetata In Zece Minute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Am avut nevoie de patru albusuri de oua, pe care le-am batut spuma, pana cand nu a mai curs de pe paletele mixerului:
Am maculat albusul cu zmeura proaspata, cumparata dintr-un impuls specific mie "e de sezon, o iau ca nu mai gasesc mult timp...vad eu ce fac cu ea".
Am amestecat bine pana s-a sfaramat zmeura si compozitia s-a colorat uniform. Pentru ca mi se parea ca nu o sa fie suficient de consistenta (eu neavand nicio idee despre cum se face inghetata, ci doar un feeling ca ar trebuie sa aiba ceva mai mult) am adaugat 150g de smantana proaspata (de la magazinul de produse bio Hanul Targovetului, langa piata 1 mai).
Mix, mix. Cand s-a omogenizat, am pus-o in paharul gradat. Eu pe asta l-am avut la indemana si mi-a convenit ca puteam face poza frumoasa. Am bagat la congelator si in vreo 3 ore am avut inghetata.
Sunt tare incantata ca e dulce-acrisoara cum imi place mie, mi-am multumit pentru inspiratia de a nu folosi zahar.
Ca sa nu mai zic de culoarea dementiala :-).


Articol recomandat de sufletpentruhrana.blogspot.com