Inghetata De Fructe De Padure Cu Ciocolata Alba
articol scris de inatodoran blog retete-vegane.blogspot.com
Inspiratie: un desert facut de Curtis Stone
Am uitat de promisiunea facuta Luciei de a posta inghetata de fata. Asa ca imi cer scuze si o postez acum pentru ca este vorba de fructe care inca se mai gasesc in magazine.
Mod preparare:
1. Frisca impreuna cu ciocolata alba si pastaia de vanilie (nu uitati sa extrageti mai intai pulpa din ea) se pun la foc mic pana cand se topeste ciocolata. Atentie sa nu dea in clocot. Se da vasul deoparte pentru a se raci.
2. Intre timp spalam fructele, le curatam de codite si le pasam bine de tot la blender.
3. Strecuram piureul de fructe rezultat printr-o sita mai deasa.
4. Amestecam crema alba cu piureul strecurat si turnam totul intr-o forma de metal. Acoperim cu folie de plastic si dam la congelator pana ingheata.
Serviti cu pofta!
Reteta recomandata de Floridecires7.blogspot.com