contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Inghetata De Ciocolata Simpla

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 3 linguri cacao neagra
  • 250 gr. frisca indulcita pentru creme
  • 100 ml. lapte


Mod de preparare:

  • Intr-un bol puneti cacao si turnati peste el cate putin laptele, amestecand in continuu in asa fel ca sa desfaceti in el praful de cacao.
  • Sfaramati ciocolata in bucati si o adaugati in lapte, apoi il incalziti pana la ~ 50 de grade Celsius, opriti focul si amestecati cu o spatula pana se va topi ciocolata. 
  • Raciti compozitia si o puneti la frigider pana se va raci bine ~ 15 minute.
  • Mixati frisca rece pana face moturi, adaugati in ea compozitia de ciocolata si mai mixati pana se va omogeniza.
  • Turnati compozitia intr-un bol si o puneti in frigorifer, o mixati din ora in ora de vreo 4 ori, pana va deveni o compozitie vascoasa care se ia dupa tel, dupa care lasati inghetata se se intareasca complet.

Pofta buna !