Inghetata De Capsuni
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Un desert cu fructe de sezon: capsunile. Ne plac foarte mult aceste fructe si vrem sa profitam cat timp le mai gasim in piete.
Ce iti trebuie pt 2 portii (poza 1):
- 300 gr capsuni congelate (am avut capsuni proaspete si le-am congelat)
- 200 gr iaurt gras (am folosit de oaie si bivolita)
- 200 gr lapte condensat indulcit
Plan de lucru:
- Punem toate ingredientele in blender, le mixam 1 minut, obtinand un sorbeto (poza 2). Se poate servi si in aceasta faza. Combinatia este absolut dementiala.
Insa ne-am dorit inghetata de capsuni. Astfel, am pus aceasta pasta intr-un recipient (poza 3) si am lasat la congelator pentru 1 ora. Pentru a obtine o inghetata cremoasa, am scos inghetata de la congelator si am mai mixat pentru a sparge cristalele de gheata. Mai lasam la congelator, sau servim. Absolut delicioasa si racoritoare (poza 4)
- Savurati!
Timp de preparare: 15 minute (fara timpul de racire)
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri