Inghetata Cu Ricotta
Sursa Inghetata cu ricotta
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O inghetata delicioasa, reteta tot din carticica vecinei mele.
Ingredientele folosite:
- 350 g ricotta
- 200 ml lapte
- 125 g zahar
- 150 ml frisca lichida
- 15 g zahar vanilat
- 50 g piersica
Mixam bine frisca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Amestecam ricotta cu laptele, de mentionat (nu era scris in reteta), ca e bine sa adaugam cite un pic de lapte ca sa putem dizolva bine ricotta. Adaugam compozitia peste cea cu frisca si amestecam usurel cu o lingura, pina vom obtine o compozitie omogena. Punem compozitia in aparatul de facut inghetata si preparam timp de 30 de minute. Intre timp, curatim piersica, taiem cuburele mici-mici, iar dupa ce au trecut 15 minute, adaugam piersica in compozitie. Dupa gustul si parerea mea, merg foarte bine si 100-150 g de piersici.
Delicioasa inghetata cu bucatelele alea prin ea.
Va invit sa serviti cu incredere !!!