Ingetata De Capsune
Sursa Ingetata de capsune
articol scris de Brindusa blog brindusascheaua.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Vaai, Doamne, ce buna a fost!
Nici nu pot sa scriu prea multe despre ea, ca-mi ploua in gura. Sigur trebuie sa mai fac o tura.
- 500 g capsuni
- 800 g frisca
- 10 linguri zahar
Am gasit o smantana foarte buna, asa ca am hotarat sa fac o inghetata fara oua.
Am mixat capsunile cu blenderul vertical, dupa care le-am dat prin sita deasa ca sa mai iasa din seminte.
Am amestecat sucul de capsuni cu zaharul pe foc, pana ce zaharul s-a topit. Am lasat la racit siropul, apoi l-am amestecat cu frisca. L-am congelat foarte rapid (am dat congelatorul pe maxim) ca sa nu faca ace.
A iesit o ingetata super cremoasa si aromata.