Inele De Ceapa Pane - Onion Rings
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In functie de cate persoane vreti sa serviti:
- cateva cepe mai mari
- 1-2 oua
- cateva linguri de faina de grau
- un praf de sare si piper
- unei pentru prajit
- lamaie pentru servit
1. se curata si se spala ceapa
2. se taie rondele foarte mari
3. se separa in inele
4. se sareaza si se pipereaza
5. separat se amesteca ouale cu faina si ceva apa pana obtineti o compozitie de pane pentru snitele
6. se inmoaie inelele in compozitia de ou si se prajesc (de preferat in ulei de palmier)
7. se scot din ulei dupa ce s-au prajit pe servetele pentru a absoarbe surplusul de ulei
7. se servesc calde insa merg si reci, stropite din belsug cu zeama de lamaie
Veti impresiona prin gustul excelent! Ieftine si gustoase!