contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

In Continuarea Evolutiei In Criza De Epilepsie La Caine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e decat pentru cei ce au urmarit si sunt interesati de evolutia crizei de epilepsie la caini si stiu bine ca nu se gasesc info pe net decat, in mare parte, aici, care monitorizam (eu si jivina bolnava) de doi ani.

Dupa o zi agitata azi a facut prima criza din picioare, nu din somn, in timp ce manca, criza foarte scurta de cateva secunde, aproape ca si-a revenit imediat dupa ce a cazut, deci nu au mai urmat episoadele de grand mal, i-am administrat intramusculat 10mg de diazepam.

E ciudat ca nu s-a mai intamplat sa faca de pe picioare. Deci e prima oara, azi 16 septembrie, ultima criza fiind pe 11 iulie, tot scurta (cu perioade lungi de pauza, 11 martie, 17 ianuarie, 13 decembrie).

Poate o sa fac un grafic, ore date, ca mi se pare ca urmeaza oarecum ca data, luna (care habar nu am cum e acum, plina, goala) si in linii mari orele. Sper sa nu se repete in seara asta, niciodata nu a facut nici din picioare, nici devreme asa, e posibil sa fie de la o hidratare improprie pe cursul zilei si o oboseala accentuata pentru o sedentara ca ea.

Gata cu detaliile tehnice, astea le scriu pentru mine si pentru cei cativa interesati de evolutie, in straintataturi is forumuri intregi care scriu asta si tot acolo sunt si rezolvari mai bune pe termen lung, ba si analize, asa ca nu ma luati de imbecila ca pionierez (licenta poetica) domeniul.

Trebuie si o poza, big like pentru Husky si Dracula Retriever de azi, am uitati de repetitie, dar le iubesc.

rororo si ghiciti cine nu o sa doarma la noapte …