contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ikea La Tine Acasa

articol scris de iulia_bada blog Baby Gogoshel

Trash |   2013-03-02 10:24:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Noi suntem fani produse Ikea..mai ales pentru camera copilului (i-am luat de curand o masuta si doua scaunele verzi, colectia Mamut, superbe) si tot felul de alte accesorii de bucatarie, baie etc..Pacat, insa, ca nu exista decat in Bucuresti...
 
 

 
 
 
Iata ca cei de la 4Interior Shop s-au gandit la o solutie: IKEA la tine acasa!
 
Vor cumpara ei produsele in locul tau!
Serviciul IKEA - la tine acasa! iti livreaza decoratiunile, accesoriile si produsele pentru casa, in orice colt de tara te-ai afla.

 
Cum procedezi?
Este foarte simplu: Intri pe site-ul IKEA, alegi produsele pe care le doresti, creezi lista ta de preferinte si o trimiti pe adresa [email protected]
In mesaj te rugam sa specifici datele de contact: numele, numarul de telefon si adresa de livrare. 

Cum primesti produsele?
4Interior Shop alege produsele din lista de preferinte, le ambaleaza cu atentie si le trimite la adresa de livrare mentionata. Toate acestea in cateva zile lucratoare.
Pentru valorile mai mari vor decide daca este nevoie sa ne achitati in avans contravaloarea produselor.
Transportul va fi efectuat de personalul firmei de curierat cu care colaboreaza (Urgent Curier sau DPD).


Cat platesti?
Pretul produselor este cel afisat pe site-ul
IKEA, iar costul total il poti vedea in Lista ta de preferinte.
Pentru serviciul IKEA - la tine acasa, vei plati o taxa de 50 lei/colet, la care se adauga costul transportului, calculat in functie de greutatea si destinatia de livrare (23 lei + 1 leu/kilogram suplimentar).
Suma totala (pretul produselor, taxa IKEA - la tine acasa si costul transportului) o vei achita in momentul livrarii, prin ramburs.
Accesoriile sunt ambalate in cutii cu dimensiuni maxime de 40x50x35cm. Daca produsele alese necesita ambalarea in mai multe cutii, fiecare va fi tarifata cu cate 50 lei.
 
RECOMANDARE: pentru a fi justificat atat costul serviciului IKEA - la tine acasa, cat si costul transportului, fa o lista comuna impreuna cu prietenii, rudele sau colegii de serviciu. Sigur si ei au nevoie de accesorii de bucatarie, produse pentru baie sau diferite sisteme de optimizare a spatiului.


NOTA: Serviciul IKEA - la tine acasa este disponibil doar pentru decoratiuni, accesorii si mic mobilier. In cazul in care doresti mobilier (canapele, biblioteci, mese, scaune, dulapuri etc) scrie-le pe adresa [email protected] si vor incerca sa-ti ofere o solutie.

 
PENTRU DETALII ii puteti contacta  pe adresa: [email protected] sau la telefon 0753 553 118, 021/323 33 00