Iepure La Cuptor Cu Vin Si Legume
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
pulpele si jumatate de spate de la un iepure (1,8 kg intreg)
1 lingurita oregano
sare
piper
3 morcovi
10 catei usturoi
1 cescuta vin roze
1 cana apa
4 cartofi potriviti
100 ml suc rosii
Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano.
Intr-o tava unsa cu ulei, am pus carnea, morcovul taiat rondele, cateii de usturoi, vinul si apa, apoi am dat la cuptor pentru cca 1 ora. Am adaugat apoi cartofii taiati cuburi si am mai lasat ca 30 minute. In aceasta perioada am intors carnea de cateva ori, si am completat cu apa de cate ori a fost cazul. Cu jumatate de ora inainte de final, am pus sucul de rosii.
O bunatate a fost!!! Desi nu-s prietena cu carnea facuta in vin, de data asta nu m-a deranjat deloc, poate si ptr faptul ca nu am pus foarte mult.
Pofta buna!
Pofta buna!