contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Iepure Intreg La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga










1 iepure de crescatorie
2 linguri otet de vin rosu
2 linguri ulei masline
2 linguri sos de soia
3 linguri vin rosu sec
1 lgt curry
1 lgt boia
1 lg mustar
coriandru
oregano
boabe de piper
cimbru
foi de dafin
usturoi
1/2 kg ciuperci
3-4 cartofi
slaninuta afumata

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana a doua zi. Punem in tava aragazului cartofii taiati in 4, ciupercile intregi, presaram boia, curry, cimbru, putin si putin  ulei, Punem iepurele intreg si 2 cani de apa. Acoperim cu folie si dam la cuptor vreo 30 de minute dupa care inlaturam folia si lasam sa se rumeneasca. Ungem iepurele din cand in cand cu sosul din tava. Cine doreste poate sa-l stinga cu o cana de vin rosu sau alb.