Iahnie De Fasole Cu Ciolan Afumat
articol scris de susu blog wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iahnie de fasole
Ingrediente:
Ciolan
Kaizer afumat
Fasole
Ceapa
Ardei gras rosu
1 morcov
Marar
Foi de dafin
Piper
Pasta de tomate
Mod de preparare:
Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separate si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof intreg sa fieba odata cu fasolea care ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat
Ingrediente:
Ciolan
Kaizer afumat
Fasole
Ceapa
Ardei gras rosu
1 morcov
Marar
Foi de dafin
Piper
Pasta de tomate
Mod de preparare:
Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separate si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof intreg sa fieba odata cu fasolea care ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat