contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

I Hate Myself For Loving You

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ziua si obsesia. Bai mi-a ramas mintea la niste oua ochiuri impecabile, nu ca nu ati sti toti sa faceti niste oua ochiuri impecabile, sunny side up, dar erau foarte, foarte, foarte proaspete, din comert, rar am vazut asa oua misto. Nu stiu daca v-ati prins (desi am observat ca omniscienta e la loc de cinste pe net), dar nu prea se vede cand oul e proaspat, indiferent cu ce se lauda ambalajul, ca e gaina hranita corect, ca e lasata sa vada lumina zilei, ca paste. Daca e fortata sa dea doua – trei oua pe zi, oricat de proaspat e oul, albusul e tot apos.

Ei bine, astea aveau albus ca la ouale de tara, galbenusul normal, dar albusul cu toate trei salazurile distincte, au iesit niste ochiuri o frumusete. Pe care le-am prajit, dar nu le-am mancat.

Ei bine, numai oua am visat, ochiuri, fierte, de toate. Cum m-am trezit, doua chestii am avut in cap, un MD (nu am stat de oul meu imperfect sa se faca perfect, foameeeee):

Slide1

… si melodia asta, nu imi dau seama de ce fix asta, dar o mormaiam obsesiv.

Afara e frig si urat asa ca poate scapa si Marea Neagra de prea multe gunoaie si marea de oameni de acolo o sa bea organizat in carciumi, ca a imbogateasca propetarii de locuri de pierzanie, iupiaei.

rororo